Om Piatto FrescoLa cucina italiana i Sverige

Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby och Sankt Eriksplan

Om Piatto Fresco

Den italienska restaurangen Piatto Fresco är en modern italiensk restaurang med fokus på smak, kvalitet och hållbarhet och startades av Vrej Attland 2018 i Täby. Det italienska namnet Piatto Fresco, färsk eller fräsch tallrik, symboliserar vår ambition att skapa modern och riktigt god italiensk mat.

Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby

Färska råvaror

Vi använder oss alltid av så fräscha och färska ingredienser som är möjligt för säsongen samt att vi har ett hållbart tänkande i det vi gör. Vi har anammat det södra italienska köket med färska & fina råvaror med mycket örter & kryddor. Vi serverar främst pasta & vedugnsbakad pizza

Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby

Vedungsbakad pizza

En av våra mest uppskattade rätter är vår vedugnsbakade pizza, där vi förstås har många klassiker men även några helt unika pizzor. Våra vedugnsbakade pizzor är krispiga, saftiga och smakrika. Pizzorna bygger på gamla recept från Neapel & går att få med glutenfri botten. Alla pizzor bakas med egen tomatsås och riktigt mozzarella ost.


Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby samt Sankt Eriksgatan 74 i Stocklholm

Den första restaurangen blev färdig under sommaren 2018. Sedan dess har även en mindre Piatto Fresco öppnats i Stockholm, nära S:t Eriksplan, på Sant Eriksgatan 74. Det öppnades i mitten av oktober. Det är en lite mindre Piatto Fresco restaurang där du även kan komma för att beställa hem Piatto Frescos fantastiska pizzor.


Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby samt Sankt Eriksgatan 74 i Stocklholm

Våra restauranger

Grunden för alla Piatto Frescos resauranger är modern design med svartetsat trä, kopparrör som detaljer, frilagda ytor av tegelsten som för tankarna till Italien, mörkt trä och italienska memorabilia. Piatto Fresco på Sankt Eriksgatan 74 är lite mindre Pitto Fresco restaurang, utan vedeldad ugn, men med lika fantastiska pizzor som du även kan beställa hem.

Restaurang Piatto Fresco Sjöflygvägen 38 i Täby samt Sankt Eriksgatan 74 i Stocklholm

Välkommen - Piatto Fresco

På Piatto Fresco är alla välkomna. När du kommer i grupp eller själv ser vi till att ni trivs och kan njuta av vår goda italienska mat och kanske något att dricka. Är det något du undrar över är det bara att prata med oss.

Öppettider Täby
Mån: 11.00–14.00
Tis – Sön: 11.00–21.00
Öppettider S:t Eriksplan
Mån– Fred: 11.00–21.00
Lör & Sön: 12.00–21.00
Lunch: Mån– Fre 11.00–14.00
Piatto Fresco, Täby:
08-503 213 13Piatto Fresco Täby
Piatto Fresco, Sankt Eriksgatan 74:
08-322 400Piatto Fresco S:t Eriksplan

Hitta hit__Boka bord i Täby & S:t Eriksplan

Information

På Piatto Fresco kan du njuta av riktigt god italienska mat i mysig miljö i Täby, där vi har vedugnsbakade pizzor eller vid Piatto Fresco vid S:t Eriksplan. Hos oss får du en fantastisk matupplevelse, varmt mottagande och en härlig atmosfär. Om du vill kontakta oss så använd gärna formuläret till resp. restaurang genom att välja restaurang i listan eller boka bord via formulär. Var god och uppmärksamma vilken restaurang ni bokar bord till.. Här bokar du bord till Piatto Fresco Täby och här bokar du bord till Piatto Fresco St Eriksplan.

Piatto Fresco, Täby

Piatto Fresco
Sjöflygvägen 38,
183 62 Stockholm

Hitta hit
Piatto Fresco, S:t Eriksplan

Piatto Fresco
Sankt Eriksgatan 74
113 20 Stockholm

Hitta hit