Blogg

Le Pizze - Om vår pizza

Våra vedugnsbakade pizzor är krispiga, saftiga och smakrika. Dessa kan du bara hitta i Täby. På S:t Eriksplan har vi en modern ugn som kommer så nära vedugnspizzor som möjligt. Alla våra pizzor från Piatto Fresco bygger på gamla recept från Neapel & går att få med glutenfri botten. Alla pizzor bakas med egen tomatsås och riktigt mozzarella ost.

Antipasti- Secondi

En favorit innan maten, antipasti, är vår fantastiska charkbricka för två med ett fint urval av charkuterier, ostar & oliver som serveras med vitlöksbröd. Som huvudrätter får du gärna höra med kocken vad de har att erbjuda. Sedan har vi två klassiska desserter, dolce, som gelato på hallonspegel och vår egen tiramisù.

Lunchtider

Vi serverar lunch alla vardagar: måndag-fredag mellan
11.00-15.00.
Dagens lunch för Piatto Fresco Täby och Piatto Fresco S:t Eriksplan läggs upp på vår Facebook-sida:

Var finns vi?Hitta enkelt hit!

Information

På Piatto Fresco kan du njuta av riktigt god italienska mat i mysig miljö i Täby, där vi har vedugnsbakade pizzor eller vid Piatto Fresco S:t Eriksplan. Hos oss får du en fantastisk matupplevelse, varmt mottagande och en härlig atmosfär. Om du vill kontakta oss så använd gärna formuläret till resp. restaurang genom att välja restaurang i listan eller boka bord via formulär.

Piatto Fresco, Täby

Piatto Fresco, Täby
Sjöflygvägen 38,
183 62 Stockholm

Hitta hit
Piatto Fresco, S:t Eriksplan

Piatto Fresco, S:t Eriksgatan 74
Sankt Eriksgatan 74
113 20 Stockholm

Hitta hit